Ons verhaal

 Lijstenmakerij

In 1982 ben ik gestart met onze lijstenmakerij. Ondanks het ontbreken van een opleiding is onze lijstenmakerij uitgegroeid tot een gerenommeerd  en zeer gewaardeerd vakbekwaam bedrijf. Wij proberen u vanaf de eerste minuut in onze winkel op uw gemak te stellen, dus laat u niet van uw stuk brengen door de enorme keuze aan lijsten, passe-partouts en glas. Met onze deskundigheid loodsen wij u naar de mooiste inlijsting voor uw in te lijsten onderwerp. Vooraf krijgt u de vaste prijs voor de inlijsting waarna u vrijblijvend akkoord gaat. Binnen de afgesproken tijd wordt u gebeld om een afspraak te maken wanneer het u schikt om uw inlijsting te bewonderen. 

Vakmanschap.  Ruim 30 jaar ervaring en waardering welke in 2006 beloont werd door de branche vereniging met een nominatie bij de Nederlandse kampioenschappen lijstenmaker ! Maar wat het meeste telt zijn onze tevreden klanten !!

Onze missie: Wij lijsten emoties in!

Galerie

Bezoek onze galerie met een van de grootste collecties figuratieve keramische kunst van Nederland.

Nationale en internationale keramisten tonen hun topwerken voor langere tijd, dus geen teleurstelling als u besluit eerst een bezinningsmoment in te bouwen voordat u tot aankoop overgaat. Wij staan u graag bij om meer informatie te geven van een kunstwerk of kunstenaar als u dat wenst.

Bekijk ook onze glaskunstenaars en de nieuwste wandkunstwerken.

U bent van harte welkom.