Ons verhaal

 Lijstenmakerij

In 1982 ben ik in de Molenstraat in Helmond, samen met mijn schoonvader, begonnen met een lijstenmakerij. In die tijd schilderde ik nog zelf. Als ik een schilderstuk wilde lijsten kon ik zelf niet kiezen welke lijst ik wilde en het was maar gissen wanneer het inlijsten klaar was en wat het kostte. Ik geloofde heilig dat dit anders kon. Meer in samenspraak met de klant en een stuk transparanter. Als klant wil je zelf kunnen kiezen welke lijst je wil, wat je kunt besteden en wat je kan verwachten.

Wij bieden onze klanten een ruime keuze aan lijsten, glassoorten en passe-partouts. Het is altijd een mooi stukje maatwerk wat we leveren naar de wens van onze klant. Hierbij adviseren we en nemen in acht of het inlijstwerk past bij de inrichting van onze klanten. Het maatwerk bepaalt de klant bij ons dus zelf en vooraf is de prijs bekend. Meestal hebben we na één week het werk af. We communiceren dit dan ook altijd wanneer de klant het werk aan ons afgeeft. Klantgerichtheid en transparantie is wat wij belangrijk vinden.

Vakmanschap.  Meer dan 30 jaar ervaring en waardering welke in 2006 beloont werd door de branche vereniging met een nominatie bij de Nederlandse kampioenschap lijstenmaker ! Maar wat het meeste telt zijn onze tevreden klanten !!

Onze missie: Wij lijsten emoties in!

 

Galerie

Om de consument weer te laten wennen en kennis te laten maken met kunst heeft onze galerie een nieuwe visie geïntroduceerd. Vanaf nu is het kunstaanbod drastisch uitgebreid. Honderden kunstwerken sieren de galerie. Keramiek, glas, brons, porselein, foto, recycle art, olieverf en acryl is volop te bewonderen. Bekende en onbekende kunstenaars staan naast elkaar of door elkaar. Goedkoop naast prijzig. De toeschouwer gaat als vanzelf de verschillen ervaren en bekijkt het geheel met andere ogen. Uiteraard wordt indien gewenst tekst en uitleg gegeven bij vragen betreffende een kunstwerk of over de kunstenaar.